tisdag 26 augusti 2008

En dag till förbi

Registrerade mig precis för höstens högskoleprov. Jag har tränat mycket och hoppas verkligen att höja mig, skulle vara helt underbart att få typ 1,8 eller så. Inte så värst långt dit i poäng egentligen :) Snart får man börja söka till vårterminen, känns helt bisarrt har knappt kommit över stöten från att inte börja plugga till höst. 
Jag nämnde inte det men mitt nya jobb är faktiskt på apoteket! Känns lite häftigt att jag har sett och kommer se så många olika aspekter av vården. Jag sitter mest och analyserar vad vi säljer och vem vi säljer det till. Vad folk inte vet är att när man får sin lilla receptlapp och all medicin är i påsen så ser de i kassan inte vad det är man har fått på recept. Ganska onödigt när man ser att folk verkar skämmas lite, då vill man nästan säga att jag inte alls vet vad de köper! 

3 kommentarer:

Jenny sa...

Hej! Jag har följt din blogg ett tag och jag tycker den är riktigt bra, verkligen informativ. Jag är väldigt intresserad på att göra samma sak själv och jag undrar därför om jag skulle kunna få din mail för att fråga dig om ett par saker?

Ha det bra!

Jenny sa...

Förresten, du kan maila mig till julie.jensen@live.com om du inte vill lägga ut din mail här.

Tack på förhand.

MotVitaRocken sa...

Va kul självklart!