lördag 23 augusti 2008

Sämst!

Får bli bättre på att skriva inlägg! Jag har haft fullt upp med min final på sommarkursen och att flytta hem igen så det har inte riktigt blivit något. Har varit en riktig omställning at sluta plugga och jobba varje dag hela dagen. Svider lite att inte vara kvar på sjukhuset.
Jag känner hur mycket jag har ändras som person, att jag har mycket mer empati. Men att jag har ett bättre sätt att förhålla mig till människor också. Börjar få det där "läkarlugnet" de alltid verkar ha. Det går tydligen visst att lära sig. En sak som gör det lite trist att vara hemma är att i USA var alla så positiva till det jag gjorde och att jag tog för mig på det sättet. Men här är det mycket mer att folk är lite negativa och ofta har jag hört "får man verkligen göra så när man inte äns är läkarstudent". Så klart lika kul varje gång.
Men men! Tycker jag precis hann bli besviken på att det här inte är hösten jag ska börja och så helt plösligt ska man tänka på att skynda sig och få allt klart till att söka i vår! Snart ska PIL in och man ska registrera sig för högskoleprovet igen. Galet. Undrar vad alla andra gör medans de väntar? Jag har pluggat annat så länge men klara inte det mer, vill inte längre plugga något bara för CSN eller för att fördriva tiden så jag börjar jobba! oj oj!

Inga kommentarer: