onsdag 14 januari 2009

Registrering!

Idag registrerades jag på KI! Jag fick gå in i hus 75 på campus och visa leg och antagningsbevis (utskrift från studera.nu). Då fick jag ett KI häfte med lite papper om att få KI-kortet (alltså skolleg som vi ska ha genom utbildningen och som kommer fungera som passerkort och ID ute i vården). Sen fick vi en "Inbjudan att träffa ledningen" där får man lite info och en macka och...ja...en KI ryggsäck! Världens fulaste ryggsäck men jag är så nöjd att jag ska få en! Förra året när jag tog en fristående kurs fick jag ingen rygga, vilket är logiskt men det sved lite. :(
Har bara träffat några stycken ifrån klassen men de verkar hur trevliga som helst! Jag har köpt mina pennor och böcker! Känns som när man var liten igen! Jag bara längtar att börja på riktigt. Men de har ju en vecka för att kunna kalla reserver. Jag frågade om de har kallat några reserver och hon som registrerade sa nej och att de fortfarande hade ett överintag på 27 pers! Vet inte hur det ändras efter idag...men helt sjukt det här. Bara att tacka och ta emot.

10 kommentarer:

dr_nyc sa...

Hus 75, jäkligt mysigt! Har spenderat eoner av tid över mina böcker där. För att inte tala om duggor. Hmm, när jag tänker efter har jag nog kvar ett skåp där med någon histologibok i.. Jaja. Lite långt borta för att åka tillbaka med nyckeln :(.

Grattis till antagningen i alla fall, utbildningen är faktiskt riktigt skoj, förutom cellbiologin då, men den går ju fort så här i efterhand.

MotVitaRocken sa...

haha kanske jag kan få? Med all lit att köpa vore det nice med en gratis histologi bok ;)

Man vet att man är ny när man längtar efter cellbiologin! Men nu har vi systembaserat så det blir nog inte lika tungt.
Kram

Anonym sa...

Inte lika tungt med cellbiologin ...? Jo du, och molekylärbiologin är en djungel av miljoner begrepp att lära sig utantill. Men mitt tips, läs innan varje föreläsning, och repetera sedan efter, så blir det mindre i slutet av terminen att "banka in" ;-)

MotVitaRocken sa...

helt ovärderligt det här, äntligen som att ha facit i hand! :) (Tack)

Anonym sa...

du vill visa upp hur ryggsäcken ser ut och det här är en länk till en bild.

http://ki.se/content/1/c6/01/62/06/KIryggsack.JPG

var så god. nu vill du tacka mig.
tack själv. nu slipper jag undra om det är värt att gå på mötet eftersom jag vet att ryggsäcken ser ut som den gör på bilden.

MotVitaRocken sa...

haha helt underbart! Är du en klasskompis kanske..?

Benjamin sa...

Stort grattis!

Anonym sa...

Tur man bor i helt annan del av landet och därmed minimerar risken att bli behandlad av unga överklassbarn som leker läkare...

Anna sa...

ville bara säga ett ENORMT grattis att du kommit in. jag kom också in i vår och är så lycklig :D ta hand om dig! OCH KÖR HÅRT!

Anonym sa...

Hejsan,
Du sa att du kommer ihåg många av PIL- frågorna. Skulle du kunna ge exempel och tips? Jag kommer att göra PIL-testet under våren och är nervös inför det. Vet inte alls hur det kommer att vara. Förberedde du dig på något speciellt?