torsdag 22 januari 2009

Kollot!

Måndagen började med uppropet och info från kursledningen och ffa Åsa Nilsonne. Som för övrigt har skrivit om oss här!

Direkt efter infon stack vi iväg till introkollot. Vi åkte till fyra olika kollogårdar där alla hade olika teman tex Sagoväsen, Tom Cruise, Cirkus och den sista är jag inte helt säker på tyvärr! Jag bodde på Björkö 1 eller Tom Cruise-kollot. Det som var roligt med det (utöver det klockrena temat) var att vi bodde bredvid Björkö 2 och kunde få en chans att även lära känna dem. Vi började med lekar och som gammal kolloräv tycker jag att det verkligen var lagom med lekar och att faddrarna var väldigt bra på att läsa av situationen. Vi var alla ganska trötta den första kvällen men det blev ändå prat och lekar fram tills småtimmarna :)

Morgonen började med nybakat bröd och ivriga T1:or! Vi var alla sugna på börja dagen och få det infot om studierna och kåren som hade schemalagts. Dessutom var det en "Demosittning" så alla vi nya studenter skulle lära oss lite om hur man går tillväga på en sittning och lite om studentkulturen. Allt var väldigt vänligt och kul! Det gick verkligen inte att göra bort sig och det kändes redan som man var bland vänner. Efterfesten var hos Björkö 2 och vi dansade och pratade och käkade varmkorv. Nu var inte den här varmkorven någon indikator alls på maten vi fick! Vi hade några riktigt ambitiösa kockar i köket som verkligen hade passion för matlagning. Den nästa morgonen åkte vi hem efter ännu en underbar måltid.

Jag är så glad att det här kollot anordnas och finns. Jag tyckte direkt det blev en sån gemenskap och att man verkligen känner man har fått många nya vänner.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjena snygging... Kollot var skoj!!!