onsdag 13 maj 2009

Dugga nr. 2!

Vi har en feeeeeeeeeeeeeeet dugga imorgon på ja..hela biokemiboken faktiskt! Jag är bra nervös faktiskt känns som hur mycket som helst, men det är bra att man tvingas gå över allt inför tentan som är om bara några veckor!! Hur hann det bli så? Vilket också kommer betyda att jag är klar med T1 ojoj.

Har sökt lite sommarjobb och ska jobba på ett ålderdomshem som vårdbiträde. Jag har ingen tidigare vårderfarenhet så det känns kul att få lära sig. Tror absolut att det hjälpte att jag pluggar till läkare när jag sökte. Jag fick flera intervjuer och erbjöds flera platser och några erkände att det hjälpte att jag pluggar läkare. Dessutom märker jag en stor skillnad mellan nu och när jag sökte vårdbiträde/uska jobb innan jag hade kommit in. Ett hett tips för att få jobb inom vården är Offentligajobb.se. Man får göra en "profil"/CV som tar en evighet att göra men sen kan man skicka ut den hur många gånger som helst. Sjukt värt!

Nu måste jag återgå till att plugga suck... håll tummarna för mig nu inför duggan!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Din blogg ar riktigt, riktigt bra! Bara en negativ grej: skriv mer ofta! Din energi och entusiasmen for medicin smittar av sig som bara den. Jag borjar AT snart och det ar SA kul att se nagon som brinner for amnet. Tack!

soontobedr sa...

Lycka till!

Jessica sa...

Hej!

Jag känner precis samma sak - vart tog tiden vägen? Vi har redan haft två tentor, men biokemin kommer här lagom på slutet om tre veckor så det blir bara till att sitta med näsan i böckerna ett tag framöver...

Kanske en fika eller så under sommaren - jag är väääldigt mycket i Stockholm, även om jag också kommer att jobba väldigt mycket.

Lycka till på duggan!

Anonym sa...

hur gick det då?